vineri, 17 decembrie 2010

Relatii la distanta



Hmm…ce stim despre ele?... Pai stim ca sunt cele mai usor de facut pentru ca e mult mai simplu sa iei legatura cu o persoana pe net si sa ii marturisesti sau sa ii povestesti unele chestii (pe care poate ca nu le–ai spune nici macar prietenilor tai reali sau n-ai putea sa le spui unei persoane face to face) , decat sa-ti faci prieteni in mod real, pentru ca majoritatea te eticheteaza doar dupa felul in care arati si nu mai incearca sa te cunoasca cu adevarat.

Apoi, poti avea incredere mai usor intr-o persoana care nu te cunoaste in realitate( pentru ca nu are nici un interes sa-ti dezvaluie gandurile si secretele ) si care stii ca te intelege si poate ca simte sau gandeste la fel ca tine in unele situatii, sau cel putin e acolo si te asculta cand ai nevoie sa vorbesti cu cineva .

Si asta, faptul ca cineva e mai mereu disponibil sa te asculte, si-ti dea sfaturi, te incurajeaza, isi face griji pentru tine, se bucura sau plange cu tine,chiar daca este departe, inseamna mai mult decat iesi la o cafea cu cineva pe care o numesti prietena, dar pe care poate ca n-o intereseaza prea tare persoana ta, ci esti de fapt doar un subiect de barfa pentru ea sau se foloseste oarecum de tine.

Doar ca, in timp, devii oarecum dependenta de persoana de dincolo de monitor, incepe sa-ti placa felul ei de-a fi, sa-ti pese de ceea ce i se intampla si incepi sa tii cu adevarat la ea, apoi devii curioasa sa o cunosti si vrei sa-i fii aproape, iar daca este de sex opus exista posibilitatea sa te indragostesti de ea.

Dar oare e ok sa incepi o relatie cu o persoana care locuieste la sute de kilometrii distanta de tine? Ce probabilitate exista ca o astfel de relatie sa dureze?
Heh…exista … pana la un moment dat… adica, poate dura in conditiile in care ambele persoane se implica si-si doresc la fel de tare ca relatia sa mearga. Sigur ca este mai dificil sa pastrezi o relatie la distanta, trebuie sa fii inarmat cu mult mai multa incredere si rabdare decat intr-o relatie obisnuita.

Si am spus ca “pana la un moment dat “ pentru ca e destul de greu sa nu poti strange in brate sau saruta persoana pe care o iubesti ori de cate ori iti lipseste si poate deveni extrem de enervant sa nu poti s-o vezi decat foarte rar sau sa-i vorbesti doar la telefon si pe messenger. Si asta nu poate dura la nesfarsit , nu poti sta toata viata departe de persoana iubita iar daca vrei cu adevarat sa-i fii aproape trebuie sa gasesti solutii (de exemplu sa va mutati impreuna sau cel putin in acelasi oras),chiar daca asta implica sacrificii. Dar... ce nu merita iubirea?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu